Samenwerking met Jimmy's Gang

Geachte ondernemer,

Wij bieden een avondvullend programma met twee bands: Jimmy’s Gang en de Stage Rock Band.

 

Na een paar keer samen op evenementen te hebben gestaan, zoals Bergen Live, Harlinger Visserijdagen en Popweekend Alkmaar, kwamen wij op het idee om een programma aan te bieden met een avond vol muziek en gezelligheid, waarbij de combinatie van twee verschillende muziekstijlen dit tot een bijzondere belevenis maakt.

 

De Stage Rock Band is een coverband die heel veel nummers uit de jaren 70, 80 en 90 speelt met een “rocksausje” gecombineerd met een mooie lichtshow.

 

Jimmy’s Gang is een echte blues-, rock-, en funkband met ook veel eigen nummers met landelijke bekendheid. De band bestaat uit een stel zeer gerespecteerde muzikanten, waaronder drummer Pieter Voogt (bekend van Ekseption en Hot Bolsjewiek), Jimmy Sterman (die zelf samen met Herman Brood heeft gewerkt), Guus en John Laporte (van Barrelhouse) en vele anderen (zie flyer).

 

Het programma bestaat uit twee keer ruim anderhalf uur muziek met één pauze. Het geheel wordt omlijst met een mooie lichtshow en goede geluidstechniek. Een prachtige avond zonder noemenswaardige ombouwtijd. De avond wordt afgemaakt met een spetterende finale. Het is ook mogelijk, afhankelijk van het budget en doel van de avond, hierbij een landelijk bekende artiest te boeken.

 

Deze avond is zeer geschikt voor kleine en middelgrote zalen, maar voor de wat grotere cafés is het ook mogelijk deze avond te boeken. De avond is dan ook geschikt voor een breed publiek van 18 tot 88 jaar.

Graag tot ziens, namens beide bands,

Jimmy Sterman en Gerrit Eikenaar.

Bijlage: 2 flyers